Het laten uitvoeren van een BiSL-volwassenheidsmeting door BiSLSmart heeft ons geholpen om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van de uitvoering van onze functioneel-beheertaken. Met name het door een externe partij van buiten naar binnen te laten kijken heeft goede kwantitatieve en kwalitatieve inzichten opgeleverd van de activiteiten die we verder kunnen verbeteren. Daarnaast geeft een bevestiging van de activiteiten die naar tevredenheid verlopen een comfortabel gevoel. De door BiSLSmart gekozen aanpak om naast functioneel beheerders ook de business in deze meting te betrekken heeft er aan bijgedragen om een goed beeld van de volwassenheid van onze functioneel-beheerorganisatie te vormen.

Ronald Maas, Martijn van Boxtel
Teamleiders IV, CZ groep

Lex is zeer deskundig op gebied van BISL en ITIL. Hij kan in een hectische omgeving de rust bewaren en de goede vragen blijven stellen zodat de feiten leidend zijn en blijven.
Als manager/coach doorziet Lex snel dat er ondersteuning bij zijn collega’s nodig is en hij heeft daarin een toegevoegde waarde. Lex heeft een brede ervaring op het gebied van ICT, met name de inrichting van het functioneel beheer en het sturen van projecten.

Ewoud van Someren
CIO RUD Drenthe /Omgevingsdienst Groningen

Yvette heeft ons geholpen bij het opzetten van ons servicemanagement. Met name de toepasbaarheid van haar BISL kennis als theoretisch kader voor onze praktijksituatie heeft mij ontzettend goed geholpen. Prima samenwerking!

Gert
Gert Jan Wiersma
Informatieadviseur gemeente Franekeradeel en Waadhoeke i.o.